close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
Hotellet er et av byens høyeste bygg, og blir Bergens største og mest komplette forretningshotell. Scandic Ørnen er på hele 13 etasjer og har total 368 unike og fleksible rom.
Byggeprosjekt
OBOS Forretningsbygg
Byggeår
2014
Utførende
Innomhus

Scandic Ørnen i Bergen, tegnet av Niels Torp AS Arkitekter, er med sine 13 etasjer et av byens høyeste bygg. I hotellets toppetasje finnes Bergens eneste skybar og restauranten Roast, i tillegg til hotellets mest eksklusive gjesterom på 100 kvadratmeter.

Bygget har en bærende konstruksjon av plasstøpt betong og fasadene består av prefabrikkerte elementer. Fasadeelementene er levert ferdig isolert og med innvendig diffusjonssperre. Kun to lag gips er montert på stedet. Innvendig er det faste gipshimlinger i fellesarealer, med en blanding av perforert og slett gips for å ivareta krav til støydemping. I den største konferansesalen er det i tillegg benyttet støydempende løsninger på deler av veggene. I hotellkorridorer er det systemhimlinger, mens hotellrommene har malte betonghimlinger, med unntak av et lite felt med systemhimling innenfor døren. Hele hotellet har universell utforming.

Bildegalleri

Previous