close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
Byggingen av Vøyenenga Hageby i Bærum har gått raskere med bruken av ferdige veggelementer nesten ferdig pusset.
Byggeprosjekt
Vikenstranda AS
Byggeår
2018
Utførende
Betonmast

Kaldt i innlandet

Innlandet kan det ofte være kaldere enn på kysten. For murerne som pusset fasaden på Vikenstranda i Gjøvik var kulden enspesiell utfordring. 

- Vi har holdt på siden mars og har hatt mye kulde, mer enn normalt. Med det norske klimaet er det en utfordring å holde veggen varm nok til at vi kan pusse den, forteller Alf Vegard Olsen i Oppland Mur og Flis AS Med kort byggetid og kald vår ble løsningen å tildekke bygget og varme opp fasaden. De nye boligblokkene og rekkehusene som utgjør Vikenstranda-prosjektet i vannkanten mot Mjøsa ligger omtrent 10 minutters gange fra Gjøvik sentrum. 

Raske produkter 

Han sier at det er et stadig større press på byggetid og at tidspress er en generell utfordringpå dagens byggeprosjekter. 

- Heldigvis er Weber-produktene raske å jobbe med, så vi sparer mye tid på det. Weber er flinke til å følge oss opp og sørge for at vi fårde svarene vi trenger underveis, sier han.Olsen bruker jevnlig Webers tekniske kompetanse når han trenger gode råd og tips om både produktvalg og utførelse av prosjekter. - Weber gir alltid raskt svar og det er alltid folk som svarer på våre henvendelser. Dette er en trygghet for oss som utførende, sier han.