close-pop-up.svg
Glava® er totalleverandør av isolasjonsløsninger til bærekraftige tak og dekker alt du trenger for en enklere arbeidsdag på taket. Vi tegner gjerne taket ditt!

– Vi får skisser av prosjektene av kundene, så studerer vi dem og ser hva slags produkter som egner seg best til akkurat det prosjektet. Deretter tegner vi ut en løsning for kunden, forteller Christel Wik, som jobber som teknisk tegner i Glava AS.

Hun forteller at de er fire personer som jobber på tegnekontoret og at oppgaven deres er å gjøre hverdagen enklere for kundene.

Oppgaven vår er å gjøre hverdagen enklere for kundene våre.

Portrett av Christel Wik fra GLAVA

Christel Wik

Teknisk tegner/ kundebehandler Glava

Wik forteller at de har et tett samarbeid med kundene underveis i prosessen, for å sikre at løsningene blir de aller beste.
– Vi holder i prosjektet fra A til Å, slik at kundene har bare én å forholde seg til. Det betyr at vi holder i hele prosjektet fra tegnebrettet til varene er levert på byggeplass, understreker Christel Wik. 

Totalløsninger for tak-kunden

Markedssjef for tak Bjørn Henrik Christoffersen løfter fram at Glava tilbyr totalløsninger for de som skal bygge tak.

– Vi har produkter for ethvert bruksområde, enten det skal være et grønt tak, en takterrasse eller et parkeringsdekke. Glava AS er totalleverandør på tak. Det forenkler kundens hverdag.

– Vi tilbyr et bredt produktspekter for de beste takløsningene, levert sammen med rådgivning og effektiv logistikk. På den måten sikrer vi god flyt i prosjektet for deg som takentreprenør og taktekker – helt fra tegning og beregning, til leveranse og lett håndtering på taket, sier Bjørn Henrik Christoffersen.

Vi har produkter for ethvert bruksområde, enten det skal være et grønt tak, en takterrasse eller et parkeringsdekke. Glava er totalleverandør på tak. Det forenkler kundens hverdag.

Bjørn Henrik Christoffersen

Markedssjef TAK, Glava AS

Se hvordan vi tegner dine tak

Her er fire gode grunner for å velge takløsninger fra Glava Isolasjon:

Gratis rådgivning

Glava ikon penn for rådgivning

I Askim har vi et eget tegnekontor som beregner løsninger for tak og terrasser, og som gir råd om riktig byggemetode.

Tegnerne våre beregner og planlegger takløsninger, og fyller inn viktig informasjon om konstruksjonen. Her kommer de frem til en fullstendig tegning av takkonstruksjonen med en produktliste. I tillegg får kunden, som ofte er takentreprenør, en tegning med platenummer for å gjøre arbeidet enklere. 

Våre tegnere har høy kompetanse og lang erfaring, og legger stor vekt på effektiv arealutnyttelse og bærekraft i sine beregninger. Tjenesten er i første omgang gratis, og gjør det enklere for kunden å finne de beste løsningene til sitt prosjekt.

Bærekraftige tak

Glava-ikoner_barekraftige tak

Glava tilbyr et bredt produktspekter og trykkfaste takløsninger med høy kvalitet for alle typer tak. Som kunde kan du velge de løsningene du trenger og kun forholde deg til én leverandør.

Glavas glassullprodukter er laget med opptil 70 prosent resirkulert glass. Dette gjør et stort utslag på målingene som gjøres i forbindelse med miljødeklerasjoner, og gjenvinningen bidrar til svært gode EPD-tall. Glava er også veldig effektiv, og leverer ofte de best U-verdiene på tross av lavere vekt og reduserte tykkelse. Dette gjør vår isolasjon til en av de mest bærekraftige på markedet.

Effektiv logistikk

Ikon av lastebil

Med egen produksjon og stor lagerkapasitet skal du være trygg på at vi hele tiden har de produktene du trenger til ditt prosjekt. Med egen transport får du de produktene du trenger levert direkte på byggeplass i ett eneste lass. Produktene er dessuten komprimerte og lette i vekt, noe som sparer både transport og miljø.

Men god logistikk handler ikke bare om frakt til byggeplass, men også på byggeplass. Når produktene er lette å jobbe med er de enklere å håndtere, slik at du får en bedre arbeidshverdag på taket.

Bredt produktspekter

Bilde av kvinne med en rull GLAVA isolasjon.
Glassull fra Glava lages med returglass.

Glava tilbyr et bredt produktspekter og trykkfaste takløsninger med høy kvalitet for alle typer tak. Som kunde kan du velge de løsningene du trenger og kun forholde deg til én leverandør.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for hjelp og rådgivning om tak.

Inge Johansen

+

Bjørn Henrik Christoffersen

Markedssjef Teknisk Isolasjon, Marine og TAK +47 481 13 929
+

Ta kontakt med oss for hjelp og rådgivning om tak.

Inge Johansen

+

Bjørn Henrik Christoffersen

Markedssjef Teknisk Isolasjon, Marine og TAK +47 481 13 929
+