Rørisolasjon for boligventilasjon

CLIMCOVER Tube Alu2 er isolasjonsrørskålen som gir vesentlig enklere isolering av ventilasjonskanaler i boligen.

Den monteres samtidig som kanalene i boligen settes opp, og er rask, enkel og sikker isolering. Se filmen om Climcover Tube Alu 2 for nærmere informasjon om montering.

CLIMCOVER TUBE Alu2 bringer en helt ny dimensjon til eneboliger. Produktdesign av isolasjonen er utført særlig med tanke på enkel montering og tidsbesparelse. Ved å isolere kanalene før du monterer dem på plass kan du effektivisere arbeidet betraktelig.
Gjør-det-selv isolasjonsarbeidet er lett og går veldig fort på rette kanalstrekk. I bend kappes rørskålene enkelt i segmenter som så settes sammen som et bend og tapes sammen i skjøtene med GLAVA® VVS-Tape 75M - enkelt og greit samtidig som isolasjonstykkelsen opprettholdes i bendet. Det endelige utfallet av de isolerte kanalene er rene, energieffektive og brannsikker isoleringslag.

Kartongen med isolasjonen inneholder klare instruksjoner på hvordan man skal kappe 45° og 90° vinkler og T-avgreninger. Isolasjon sikres ved at rustfritt ståltråd vikles rundt rørskålen med intervaller på 300mm.

Produktet leveres for kanaldimensjonene Ø100, Ø125 og Ø160 og leveres i tykkelsene 50 og 100mm. For isolering på kaldt loft anbefales 100mm isolasjonstykkelse.

Oppsummering fordeler:
- Svært rask og enkel å installere
- Lett å håndtere og arbeide med
- God varmeisolering, λ10°C=0,036 W/mK (Energieffektiv isolasjon)
- Brannsikker, Euroklasse A2-s1, d0 [ubrennbar]
- Pent sluttresultat
- Lett å transportere og lagre, samme kartongstørrelse for alle produkter
- Pakken inkluderer instruksjoner for kutting

Climcover Alu2.

Climcover Alu2.

Lurer du på noe. Ta kontakt med en av våre dyktige fagfolk, så hjelper vi deg.

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev.