Etterisolering topp tema

Skal du pusse opp? Sørg for å etterisolere samtidig. Etterisolering av vegger, tak, vinduer og loft øker bokomforten i boligen og kutter energibruken. Se hva du kan gjøre for å spare energi.

Få tilskudd til energismarte tiltak

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men du kan faktisk få et solid tilskudd til byggeprosjektet ditt - forutsatt at du gjør oppgraderingen på en riktig måte og i riktig rekkefølge.

Les mer om Enovas tilskudd
Helhetlig oppgradering av boligen

Helhetlig oppgradering av boligen

Slik gjør du en smart investering som reduserer strømregningen og øker boligverdien:

  1. Start med å redusere varmetapet i boligen. Etterisolering og tetting av lufttlekkasjer fører til en lunere bolig med jevnere temperatur.
  2. Reduser strømforbruket med energieffektive hvitevarer og belysning.
  3. Utnytt solenergien assivt ved åvelge vinduer som slipper inn dagslys og som beholder varmen i boligen.
  4. Vis og kontroller energiforbruket med automatiske strømsparingssystemer.
  5. Velg varmekilder som er basert på fornybar energi.

Hvorfor velge PROFF 34?

Som håndverker og byggmester har du alle muligheter til å gi dine kunder gode råd om valg av isolasjon. Isolering handler om å bygge smart – for å oppnå lavt energibruk og godt innemiljø.

GLAVA® Proff 34 er utviklet for å isolere best, med ni prosent bedre isolasjonseffekt enn annen standard byggisolasjon (A37). 

Hva er egentlig PROFF 34?

GLAVA® Proff 34 er hovedproduktet fra GLAVA®, utviklet for å være det beste standardproduktet for bygg. Forbedringen av produktet har også gitt bedre spenst og formfasthet. Det gjør Proff 34 enkel å jobbe med.