Trollveggen tema

Trollveggen med enda bedre isolasjonsevne

Nå er systemet videreutviklet med EPS med enda lavere lambdaverdi - som betyr bedre isolasjonseffekt.

LES MER
AKTUELT
GLAVA® Trollveggen
Perfekt for norsk byggeskikk

Perfekt for norsk byggeskikk

Trollveggen lages på vår fabrikk i Spydeberg, med isolasjonsmaterialet EPS fra GLAVA ®. Mursystemet er et resultat av et målrettet utviklingsarbeid og ønsker fra markedet. 

Produktet er lisensiert og patentert, og GLAVA ® har lisensavtale for hele Norden. Produktet er testet for og tilpasset norske forhold.

Tilpasset norsk klima

Tilpasset norsk klima

Vi i GLAVA® mener at dette er det beste mursystemet for norske forhold: Robust, fleksibelt og enkelt å jobbe med. Dessuten er det laget av et isolasjonsmateriale som egner seg godt i vårt klima.

TIlpasset norske krav og forskrifter

TIlpasset norske krav og forskrifter

Trollveggen handler om en effektiv totalleveranse. Trollveggen har store og sammenleggbare elementer, noe som betyr at det går større volumer på samme transport. Produktet gjør arbeidet enlere og mer effektivt, tilpasset norske krav og forskrifter.

GLAVA® Trollveggen

Enkel modul

Arbeidet er ikke en lek, men det kan føles sånn når du får flyten. Store elementer som stables oppå hverandre gjør at dette er et enkelt mursystem å bygge med. Det er ingen egne hjørneelementer, kun standardelementer som tilpasses på byggeplassen. De er sammenleggbare, veier ca. 15 kilo og er tilpasset enmannsløft.

Trollveggen modul

Store moduler

Du ser raskt resultatet av noen timers jobbing. Mursystemet består av store, men samtidig lette elementer. Standardelementet er 60x200 cm. I tillegg finnes et halvelement på 30x200 cm. Tilpasningen gjøres på byggeplass ved hjelp av skjæreverktøy med stålblad.

Støttesystem

Støttesystem

Du trenger en stilling å jobbe fra, og du trenger et støttesystem. Stålbinderne i elementene gjør at du bare trenger støttesystem på den ene siden av muren. Dette støttesystemet utgjør samtidig en stilling å jobbe fra etter hvert som du bygger i høyden. 

Verktøy og støttesystem kan kjøpes eller leies hos stillasleverandører/utleiefirmaer.