close-pop-up.svg

Spar tid og penger med Climaver® ventilasjonskanal

Climaver® fra Glava® er ferdigisolerte, selvbærende kanaler, spesialutviklet for ventilasjon og klimaanlegg. Enkel å montere, veier lite og er laget med inntil 65 prosent resirkulert materiale.

Jeg vil vite mer om Climaver

Har du spørsmål om produktet eller et prosjekt? Legg igjen informasjonen din under, så tar en av våre rådgivere kontakt.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Glava kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.
Lett i vekt
Climaver kommer flatpakket og er laget med glassull, som gjør den lav i vekt. Dette sparer deg for unødvendig belastning og tid.
Fleksibel løsning
Kanalene kan bygges og tilpasses på stedet, og enkelt forsterkes, tilpasses eller kobles mot annet utstyr. Verktøy og festemidler er inkludert.
Rask å montere
Kan kombineres med firkantkanaler eller spirokanaler. Med preisolerte kanaler som veier lite sparer du tid på frakt og montering.

 

 

En nyhet på markedet

Med Climaver introduserer vi en liten ventilasjons-sensasjon! Selv om produktet er nytt på det norske markedet, har det eksistert i mer enn 50 år og er installert i mer enn 200 millioner kvadratmeter, gjennom det internasjonale konsernet Saint-Gobain. 

Produktet er med andre ord gjennomtestet og tilfredsstiller de strengeste kvalitetskravene til lydisolering, brannklasse og miljøpåvirkning.

Rask og fleksibel montering

Climaver-platene kommer flatpakket, og er enkle å kutte og tilpasse direkte på byggeplassen. Med ferdigisolerte kanaler, slipper du arbeidet med å etterisolere. Løsningen har overlegne termiske og lydabsorberende egenskaper, og tilfredsstiller krav til varmeisolering, til lufttetthet (tetthetsklasse D), til lyd (akustisk absorpsjon), det har beste brann-klasse, og krav til trykk (opp til 800 Pa).

Tilbyr kompetansekurs

For å sikre at Climaver monteres korrekt, tilbyr vi gratis opplæring av fagfolk. Gjennom et heldagskurs lærer du hvordan du håndterer, monterer og tilpasser ventilasjonskanalene, slik at du kan føle deg trygg når du er ute hos dine kunder. Ta kontakt med våre rådgivere for mer informasjon om kurset.

Bedre økonomi og kvalitet

Ikke alle ventilasjons-bedrifter har egne blikkenslager-verksteder. For disse oppleves Climaver som ekstra lønnsomt, fordi en større del av jobben beholdes i bedriften. Med Climaver kan du utføre en større del av prosjektet uten å involvere eksterne håndverkere, som gjør prosjektet mer lønnsomt.

BREEAM-NOR og miljøkrav

Climaver er nå en del av BREEAM-NOR, som er byggenæringens eget verktøy for å måle miljøprestasjon og Norges eneste metode for å sertifisere bærekraftige bygg. Med 65 prosent resirkulert materiale i produktet, tilfredsstilles også miljøkrav som er satt for grønne bygg.