close-pop-up.svg

Glava Driv - isolering på skinner

Kommer snart! Glava Driv er et ferdig ventilert system med få komponenter, for rask og effektiv isolering. Egner seg like godt til nybygg som til etterisolering.

Nytt fasadeprodukt kommer snart

Glava Driv er et ventilert system for rask og effektiv isolering, enten du bygger nytt eller skal etterisolere gammelt. Med få komponenter, er systemet raskt og enkelt å montere, som kan spare deg både tid og kostnader.

I over 80 år har vi utviklet isolasjonsprodukter for norske forhold. Det er takket være lang erfaring og mye prøving og feiling i vår egen innovasjonsavdeling. Resultatet er stadig nye produkter som gjør isoleringen både bedre, mer effektiv og lettere.

Glava Driv lanseres våren 2024.

Lett å jobbe med
Glava Driv er laget med stuket glassull som veier lite. Det gjør jobben lettere når du skal isolere mye.
Sparer tid
Med kun fire komponenter, isolerer du raskere enn aldri før. Og spart tid er sparte kostnader, som vi alle vet.
Fleksibel løsning
Glava Driv fungerer med et stort utvalg materialer. Kombiner systemet med valgfritt underlag og fasade.

Effektiv byggeprosess

Glava Driv er et fleksibelt system, hvor du kan jobbe både horisontalt og vertikalt. Produktet egner seg like godt til nybygg som til etterisolering av fasaden. Systemet gir deg fleksibilitet ved velg av fasade.

Mer miljøvennlig

Ved bruk av resirkulerbare materialer, som aluminium og glassull, har produktet lavere miljøpåvirkning. Ikke minst sparer du avkapp med ferdig tilpassede isolasjonsplater.

Din hovedleverandør av byggisolasjon

Har du spørsmål om våre produkter eller et byggeprosjekt? Våre rådgivere har bred kompetanse og hjelper deg gjerne på vei.

Finn kontaktinformasjon her.

Se flere isolasjonsprodukter til fasade