close-pop-up.svg

Glava Front - ferdig isolert fasadeelement

Kommer snart! Glava Front er et komplett fasadeelement med ferdig isolerte fasadeplater. Elementene gir deg stor fleksibilitet ved valg av kledning og farge.

Les mer

Hold meg oppdatert

Vil du få beskjed når Glava Front er klar for salg, og andre spennende nyheter fra Glava? Legg igjen kontaktinformasjonen din under.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Glava kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.

Innovativ løsning utviklet i Norge

Glava Front er et elementbasert fasadesystem, hvor du får utvendig kledning, lufting og isolasjon i ett og samme produkt. Et smart valg for deg som skal etterisolere, og vil ha en vedlikeholdsfri og fornyet fasade.

I over 80 år har vi utviklet isolasjonsprodukter for norske forhold. Det er takket være lang erfaring og mye prøving og feiling i vår egen innovasjonsavdeling. Resultatet er stadig nye produkter som gjør isoleringen både bedre, mer effektiv og lettere for deg.

Glava Front lanseres i 2023. 

Effektiv etterisolering
Ferdig isolerte fasadeelementer gjør etterisoleringen raskere og enklere.
Fleksibelt system
Velg mellom et stort utvalg farger og materiale, for en mer moderne og energieffektiv fasade.
Spar tid og kostnader
Ved bruk av komplette fasadeelementer, får du økt forutsigbarhet ved tidbruk og kostnader.

Kledd for fremtiden

Bruk av fasadeelementene har en vesentlig energibesparelse når man oppgraderer eldre bygg. Alle elementene er laget i Norge, med fokus på miljøvennlig produksjon. Da elementene spesialtilpasses hvert enkelt prosjekt, fører dette også til mindre avkapp og svinn av materialer.

Bolighus med nye Glava Front-elementer i Spydeberg.

Fleksibelt system

Med et stort utvalg av farger kan du tilpasse utseendet etter ditt behov. Front fasadeelementer finnes i ulike materialer, som laminat og treplater, og kan monteres med valgfri struktur og mønstre.

Økt forutsigbarhet

Oppgrader husets «skall» raskt og rimelig med fasadeplater til en forutsigbar pris. Systemet består av fasadeelementet, startlist, hjørnelister, vinduer, dører og tak.

Din hovedleverandør av byggisolasjon

Har du spørsmål om våre produkter eller et byggeprosjekt? Våre rådgivere har bred kompetanse og hjelper deg gjerne på vei.

Finn kontaktinformasjon her.