close-pop-up.svg

Glava Pluss System - unngå kuldebroer

Glava Pluss System er laget for isolering rett på ytterveggkonstruksjon som reduserer kuldebroer. Med kortreiste materialer gir produktet et bedre miljøregnskap til prosjektet ditt.

Innovativ løsning for isolering på yttervegg

Systemet er lett og enkelt å håndtere og kan festes direkte på ytterveggkonstruksjon. Glava Pluss System består av stendere laget av stuket glassull med pålimt treverk, og gir kontinuerlig isolasjon utvendig, med en betydelig reduksjon av kuldebroer. Systemet egner seg like godt til etterisolering som til isolering av nybygg.

Minimer kuldebroer
Systemet gir kontinuerlig isolasjon utvendig, med en betydelig reduksjon av kuldebroer.
Fleksibelt system
Systemet er enkelt å montere, veier lite og gir rom for fleksible løsninger ved valg av kledning.
Kortreist produkt
Glava Pluss-stenderne produseres lokalt i Kongsvinger, med bærekraft-sertifisert trevirke og resirkulert glass.

Raskt å montere

Produktet veier lite og er enkelt å montere. Stenderne kan monteres fra c/c 600 mm til c/c 1000 mm. Montert på c/c 1000 mm sparer du både materialer og tid.

Minimer kuldebroer

Stuking av glassull gir høy trykkstyrke kombinert med lav vekt. Treverket er bygget opp av lameller som er limt sammen for høy stivhet og minimal kuving. Det minimerer kuldebroer og gir et sammenhengende isolasjonssjikt.

Mann etterisolerer enebolig med isolasjonsprodukter fra Glava Isolasjon

Fleksibelt system

Systemet egner seg like godt til nybygg som til etterisolering av eldre bygninger. Kan festes i bærende ytterveggskonstruksjon av betong, tegl, pore-/gassbetong, massivtre eller i stenderverk av tre, som gir deg fleksibilitet ved valg av kledning.

Kortreist produkt

Pluss-stenderne produseres lokalt i Kongsvinger, i samarbeid med arbeids- og inkluderingsbedriften Eskoleia. Ved bruk av sertifisert trevirke fra lokale skoger og resirkulert glass, bidrar systemet til gode miljøtall i prosjektet.

Din hovedleverandør av byggisolasjon

Har du spørsmål om våre produkter eller et byggeprosjekt? Våre rådgivere har bred kompetanse og hjelper deg gjerne på vei.

Finn kontaktinformasjon her.

 

Fullstendig informasjon om produktet, EPD og dokumentasjon finner du alltid på våre produktsider.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du ha nyheter, råd og informasjon om våre produkter og løsninger rett i innboksen? Legg igjen informasjonen din under, så fikser vi resten.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Glava kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.