close-pop-up.svg

Glava Proff 34 - vår beste standardisolasjon

Glava Proff 34 er valget for deg som vil ha den beste standardisolasjonen i vegger, gulv eller tak. Laget med resirkulert glassull, har produktet gode varme-, lyd- og brannisolerende egenskaper.

Gå til produkt

Isolerer 9 prosent bedre

Det er flere grunner til at så mange velger å isolere med Glava Proff 34. En av dem er de gode varmeisolerende egenskapene, som er hele ni prosent bedre enn andre standardprodukter på markedet (sammenlignet med A37). Det betyr at du trenger mindre isolasjon for samme effekt, og kan bygge slankere konstruksjoner. Ikke minst er glassull lett å jobbe med og veier lite.

God varmeisolering
Produktet er utviklet for å isolere best mulig i norske forhold, og har ni prosent bedre isolasjonseffekt.
Effektiv mot lyd
Proff 34 er effektiv som lydisolering, og kan brukes både i vegger, gulv og tak.
Høy kvalitet
Isolasjonen har fast form og god spenst, slik at produktet holder seg på plass i bjelkelag og stenderverk.

Isolerer best

Glava Proff 34 isolerer hele ni prosent bedre enn andre standardprodukter på markedet. Det bidrar til å gjøre bygget merkbart mer energieffektivt og øker bokomforten i bygget.

Lett å jobbe med

Lav vekt er en av flere fordeler med produkter i glassull. Skal du isolere mye, kan du spare både tid, rygg og armer. Produktet har god spenst og sitter godt på plass mellom stenderverk.

Lett å frakte

Produktet kommer i komprimerte pakker, helt ned til 20 prosent av sin opprinnelige størrelse. Det gjør at vi kan frakte mer per lastebil, og at du kan jobbe mer effektivt.

Laget med returglass

Gamle vinflasker, syltetøyglass og vinduer får nytt liv i våre isolasjonsprodukter. Proff 34 lages med opptil 80 prosent resirkulert glass, som bidrar til lavere utslipp og bedre miljøregnskap til byggeprosjektet ditt.

 

Fullstendig informasjon om produktet, EPD og dokumentasjon finner du enklest på våre produktsider.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du ha nyheter, råd og informasjon om våre produkter og løsninger rett i innboksen? Legg igjen informasjonen din under, så fikser vi resten.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Glava kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.