close-pop-up.svg

Isolasjonsprodukter: Våre løsninger

Skal du etterisolere eller bygge nytt, så har vi et stort utvalg isolasjonsprodukter. Bli bedre kjent med våre løsninger og innovasjoner for isolasjon til bygg og bolig.

Bærekraftige råvarer
Vi gjenbruker materialer så godt vi kan. Våre glassullprodukter er laget med opptil 80 prosent resirkulert glass, og gir nytt liv til gamle bilruter, vinduer og syltetøyglass.
Lette byggesystemer
Våre isolasjonsprodukter er laget med glassull, som veier lite og er lette å både bære og montere. Målet er å lage effektive og miljøvennlige produkter som sparer deg tid.
Laget for norske forhold
I over 80 år har vi spesialisert oss på byggisolasjon for skiftende vær, som skal tåle både sol, vind og regn. Det gir deg robuste produkter som holder.

Isolasjon laget med glassull

Glava har et stort utvalg av produkter og løsninger for deg som skal isolere og etterisolere bygg. Våre isolasjonsprodukter er laget med glassull av 80 prosent resirkulert glass, som har gode varme-, brann- og lydisolerende egenskaper. Her kan du lese mer og sammenligne produkter.

Din totalleverandør for norske bygg

Vi i Glava har flinke fagfolk og lang erfaring med å utvikle isolasjonsprodukter av høy kvalitet tilpasset norske forhold. Har du spørsmål om våre produkter eller et prosjekt? Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Ta kontakt

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du ha nyheter, råd og informasjon om våre produkter og løsninger rett i innboksen? Legg igjen informasjonen din under, så fikser vi resten.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Glava kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.