close-pop-up.svg

MagiCAD med Glava VVS produkter

Glava produkter i MagiCAD gjør det enklere for VVS-konsulenter.

For alle som bruker MagiCAD til prosjektering av varme, kjøling, ventilasjon, klimaanlegg, vann, avløp og sprinkleranlegg, har Glava gjort det enklere å trekke inn teknisk isolasjon.

Glavas produkter for VVS-isolering er nå tilgjengelig i en Glava-mal. Da kan du raskt og enkelt velge isolasjon for rør og kanaler direkte i programmet.

beregningsprogram.jpg

Databasefil for Glavas VVS produkter lastes enkelt ned for Revit og AutoCAD brukere fra MagiCADs portal:
https://portal.magicad.com 

Climaver kanaler i MagiCad for Revit er også lagt inn i siste template der alle tre Climaver platene er tilgjengelig. Endelokk i Climaver er lagt inn som eget objekt slik at kanalen kan tettes i enden. NTI AS har utarbeidet en kort beskrivende video som viser hvordan man bygger opp et kanalsystem av Climaver i Revit. 
Se video her

Last ned databasefiler 
GLAVA.EPJ og GLAVA.QPD til MagiCAD for AutoCAD
GLAVA.MRV for MagiCAD for Revit.

Nyheter

Leca Norge stanser produksjonen ved Rælingen midlertidig – slik påvirkes Glavas håndtering av glassullavfall fra produksjonsprosessen

Leca har sendt ut melding til sine kunder om at de midlertidig stanser produksjonen av Leca fra deres fabrikk ved Rælingen. Dette berører Glava, som leverer våtavfall til Leca-produksjon.

Beste løsning med cellegummi for rømningsvei

Kaiflex KKplus s1 slange er vårt beste valg av cellegummi for isolering av rør og kanaler der det er krav til lav røykutvikling.

– Trenger tiltak som motiverer boligeiere til å ta energieffektive valg

Onsdag 12. juni arrangerte Glava, Fellesforbundet og NHO Byggenæringen frokostmøte om energieffektivisering. Budskapet var klart: Næringen vil ha mer trøkk.