close-pop-up.svg

Naturlig lyd med Ecophon

Vi mennesker har brukt hundretusener av år på å perfeksjonere hørselen vår ute i naturen. Med Ecophon kan vi gjenskape den naturlige lyden inne på kontoret, slik at vi føler oss i rett element.

Å sørge for behagelig akustikk handler ikke bare om å få mennesker til å føle seg bra. Det handler om å øke produktiviteten. Jo mindre vi blir forstyrret, desto mer produktive, effektive og kreative blir vi. Faktisk viser forskning at vi blir hele 66 prosent mer effektive i et optimalt lydmiljø!

Hør med oss om hvilke akustiske løsninger som passer til ditt kontor

Plages du med støy på jobb?

Her er 7 gode tips fra Lyddoktor Halvor for å komme i gang med
et naturlig lydmiljø på kontoret.

God lyd med Ecophon, naturligvis!

Våre akustiske løsninger for kontormiljøer, legger til rette for et produktivt og hyggelig miljø, der naturlig god akustikk og duse farger bidrar til optimalisert sosial bærekraft.

Ecophons produkter produseres av resirkulert glass, i Sverige. Sortimentet består av himlinger, veggabsorbenter og skjermvegger med stor variasjon i kanter og formater, i 22 forskjellige standardfarger. T-profiler kan leveres i samme farger som platene.

Ecophon Master EgNyheten Master Eg er et unikt himlingssystem med svært gode akustiske egenskaper. Platene har et tilbaketrukket opphengssystem med sort skygge, som gir et behagelig, flytende utseende. Platene monteres svært enkelt, på samme måte som tradisjonell E-kant. Master Eg er spesielt egnet til åpne kontorlandskap og andre steder der det stilles strenge krav til akustikk, og med sitt unike utseende gir den et visuelt særpreg på rommet.Les mer om Master Eg på Ecophon sin engelske side

Gi lyd fra deg!

Kontakt gjerne Kim Martens Meyer som er vår salgssjef for himling for en uforpliktende prat om akustiske løsninger.

Tlf: +47 913 21 433
E-post: kim.martens.meyer@glava.no