close-pop-up.svg

Her er sju gevinster du vil merke

Vi har samlet ekspertisen i Gyproc, Weber og Glava Isolasjon under samme tak i GLAVA®. Det gir deg som kunde en mer effektiv byggeprosess. Her er sju gevinster du vil merke.

#1 Du får løsninger for hele bygget

Med tre merkevarer samlet i samme familie, har vi nå en langt bredere portefølje enn tidligere. For deg som kunde betyr det mer helhetlig rådgivning og en mer effektiv byggeprosess. Optimale bygg, ikke minst. Og kanskje det viktigste: Våre produkter gir en tydelig miljøprofil og god dokumentasjon på at du får et bærekraftige bygg.

#2 Eget prosjektteam på store byggeprosjekter

Vi tilbyr tverrfaglig ekspertise på store byggeprosjekter. I en tidlig fase av byggeprosjektet kan vi gi deg gode råd om optimale produktvalg og byggtekniske løsninger, på tvers av alle våre merkevarer.

#3 Mer testing og utvikling

Vi utvikler innovative løsninger på tvers av merkevarene og produktområdene. I vår utviklingsavdeling Glavatech løfter vi fram forretningsideer som løser utfordringer for deg i byggebransjen.

#4 Vi tar et felles løft for bærekraft

Tre merkevarer er sammen om ett felles løft. Nå har vi samlet kreftene og satt oss ambisiøse mål for å ta vår del av ansvaret – ethvert utslipp og enhver bilreise for mye skal reduseres. Resirkulering av råvarer er en viktig del av innsatsen. Se våre felles bærekraftsmål

#5 Ett kontaktpunkt eller mer eksertise? Ja, takk, begge deler!

Hos oss kan du velge det som er best for ditt prosjekt. Vi skal være din beste partner, enten du ønsker ett kontaktpunkt gjennom hele byggeprosjektet, eller flere eksperter med på laget i tidlig rådgivning. Alt til sin tid.

#7 For norske forhold

Vær, klima, byggeskikk, lover og forventninger. Å bygge i Norge er ikke for hvem som helst. Nettopp derfor er dette med «norske forhold» en av våre viktigste kjernekompetanser; vi har produkter og løsninger tilpasset norske forhold, vi har logistikken, vi har erfaringen og vi har lokale representanter i hele landet. Ikke minst har vi fabrikker og produktutvikling lokalisert i Norge. Kort og godt: Vi har alt som skal til for at du skal lykkes med ditt byggeprosjekt.

Innervegg

Tverrfaglig prosjektering på Jordal Amfi har gitt resultater

På Nye Jordal Amfi ble Gyproc og Glava Isolasjon invitert inn tidlig i prosjekteringsfasen – oppfordrer andre til å gjøre det samme.

Innervegg

Bygger sitt største boligprosjekt på Kløfta

Norgeshus 3 Bygg Mester satser store summer på nytt boligfelt bygd med Glava Isolasjon, Gyprocs gips og Webers murprodukter.

Boligbygg

Sparte tid på smidig boligbygging i Lakselv

Det krever en effektiv byggeprosess for å ferdigstille åtte tomannsboliger på rekordtid, lengst nord i landet. GLAVA® har levert produkter til mur, gulv, stål og isolasjon.