close-pop-up.svg

Takk til deg som oppgraderer Norge

Rehabilitering av bygg har stor effekt, også for miljøet. Tenk litt på det. Det er faktisk noe å stå opp for! La oss forklare hvorfor👇

La oss ta vare på det vi har

Å bygge nye og moderne bygg er vel og bra, men hva med alle de byggene vi allerede har?

norske bygg-trenger-oppgradering.jpg

 

Dette er bygg og boliger som ikke er energieffektive nok. Her ligger det et ekstra stort potensial når det gjelder oppussing. Det handler ikke bare om å få det pent. 

Potensial med miljøgevinst

Sammen med deg som bygger kan vi utgjøre en stor forskjell. Ved å gi gode råd og tenke litt større enn bare det å pusse opp, eller bygge nytt, kan vi også spare energi og bidra til å nå klimamålene. Det er derfor det er viktig å fokusere på å rehabilitere eksisterende bygg.

Takk for at du tenker sammen med oss!

Det kan være utfordrende å bygge for norske forhold. Været, geografien, regelverk og måten vi bygger på krever litt ekstra av oss alle. Derfor er vårt mål å være den beste leverandøren med de beste løsningene for norske forhold. Vi tar gjerne en prat om nye produkter og løsninger, effektivitet og miljøhensyn.

Vi i Glava® skal gjøre det lett for deg å bygge miljøriktige og komfortable bygg.

Takk for at du deler

I våre sosiale kanaler er det mange som deler erfaringer, bilder og småting fra byggehverdagen. Det setter vi alle pris på. Følg oss videre og del gjerne din arbeidshverdag med oss:

@glavaisolasjon