Glavaflex-banner

Hvorfor velge GLAVAFLEX®?

GLAVAFLEX® er en isolerende cellegummi som er utviklet for norske forhold. I utviklingsfasen har vi blant annet samarbeidet med rørleggere og isolatører, for å lage et best mulig produkt. GLAVAFLEX® er en fullstendig produktserie for isolering av rør og kanaler, med alt du trenger for å utføre jobben skikkelig. 

Her finner du alle GLAVAFLEX®-produktene

Hva er egentlig GLAVAFLEX?

GLAVAFLEX® er laget av ekstrudert gummi, eller cellegummi som det gjerne kalles. Cellegummien er diffusjonstett, og har små bobler med stillestående luft i seg, noe som gjør at det er svært godt egnet til isolering av kalde rør og VVS-installasjoner. 

Hvorfor isolere kalde rør? Denne GLAVA-guiden gir deg svar

Enkel håndtering

Enkel håndtering

Produktene er 1,2 meter lange. Det gjør dem enklere å håndtere. Ikke minst passer de inn i en vanlig bil, og det er enkelt å ta de med seg rundt på byggeplassen. 

Tydelig merket

Tydelig merket

Pakkene er tydelig merket. Du slipper å lure på om du bruker riktig produkt; med GLAVAFLEX® får du raskt oversikt. Hvis du i tillegg bruker GLAVAs VVS-app, har du full kontroll over hvilke produkter du skal bruke hvor, samt historikk over hva du har brukt på tidligere prosjekter.  

Robust emballasje

Robust emballasje

Emballasjen er mer robust enn det du kanskje er vant til. Produktene bør riktignok lagres inne, men pakningene er emballert på en måte som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for om de blir utsatt for litt regn og sol, for eksempel under håndtering og transport. Plastfolien kan naturligvis gjenvinnes. 

Hvorfor isolere kalde rør?

Skadeforebygging, helse og komfort er viktige argumenter for å isolere kalde rør og VVS-installasjoner.


LES MER
Hvorfor isolere kalde rør?

Isolér rør på 1-2-3!

GLAVAFLEX® 1-2-3 er et nytt produkt for rask isolelering av kalde rør og VVS-installasjoner. Enklere blir det rett og slett ikke!

LES MER
Isolér rør på 1-2-3!